1986 Yılında İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimimi ve Kartal Meslek Hastalıkları Hastanesinde stajını tamamlamıştır. Meslek hayatına Özel anaokullarında başlayarak, saha da çocukları incelemiştir. Test, gözlem, etkinlikler, bireysel incelemeler ve veli görüşmelerine devam etmiştir. Aynı yıl Lionslar Derneğinde çocuklarla tarama çalışmaları yapmıştır.
Profesyonel tam zamanlı meslek hayatına Eyüboğlu Eğitim Kurumlarında başlamıştır. Uzun yıllar anne ve baba tutumları ile ilgili grup çalışmaları yapmış. Doç. Dr. Tamer Ergin ile 7 yıl boyunca CAS Testinin standardize edilmesi çalışmalarında ve farklı gereksinimi olan çocuklar ve sağaltımı ile ilgili alanda projelerde bulunmuştur. Akreditasyon çalışmalarında aktif olarak yer almıştır. Veli bültenleri ve okul dergisi yayınlarında bulunmuştur. Öğretmen ve personellere İletişim konulu eğitimler vermiştir. Eyüboğlu Eğitim Kurumları”nda psikolog ve bölüm koordinatörlüğü gibi görevlerde çalıştıktan sonra emekli olmuştur. 14 yıllık çalışmalardan sonra farklı anaokullarında da veli ve öğretmen eğitimleri, iletişim becerileri çalışmaları yapmış ve yapmaya devam etmektedir.
5 yıl boyunca AN Eğitim ve Danışmanlık Merkezinde aktif olarak çocuklar ve velilere danışmanlık yapmıştır. Danışmanlık ekibi ile Otokoç merkezde personele yönelik gelişim psikolojisi alanında eğitim vermiştir.
CAS (Cognitive Assesment System) Bilişsel Değerlendirme Testi, Pass Teorisi’ni konu alan 5-17 yaşları arasındaki bireylerin planlama, dikkat, eş zamanlı ve ardıl bilişsel işlemlerini değerlendirmek için geliştirilmiştir.
DevamıHer ailenin kendi içinde bir dinamiği vardır ve her aile bu dinamik içerisinde koşulları el verdiğince çocukları için en iyisini yapmak isterler.
DevamıÇocuklarımız temel duygularını daha kolay ve herkes tarafından anlaşılabilecek bir şekilde ifade edebilirken, özellikle kendileri için beklenmedik olaylarda duygularını anlamlandırmakta ve bu duyguların etkileri ile baş etmekte zorlanabilirler.
DevamıÇocuklar yaşadıkları sorunları ifade etmede veya anlamlandırmada güçlük çekebilirler.
DevamıSizinle yaptığımız telefon görüşmesinde ortak bir zaman ayarlayıp, sizi ofisimize davet ediyoruz.
Aile görüşmemizde sizden detaylı bir şekilde öykünüzü dinliyoruz, çocuğunuzu sizin gözünüzden tanımaya çalışıyoruz. Çocuğunuzun güçlü yanları ve desteklenmesi gereken yanlarını, günlük yaşam örnekleri ile sohbetimizin konusu yapıyoruz.
Devamında, çocuğunuzu 2-3 seans sürecek şekilde ihtiyacına uygun değerlendirme yöntemleri ile değerlendiriyoruz. Gerekli gelişim testlerini uyguluyoruz.
Değerlendirme seanslarının ardından, yine bir aile görüşmesi ile sizinle yaptığımız değerlendirmenin sonuçlarını paylaşıyoruz. Çocuğunuzun destek almaya ihtiyacı olup olmadığına dair gözlemlerimizi aktarıyoruz. Eğer çocuğunuzun desteklenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsak, hedeflerimizi sizinle paylaşıp; haftalık seanslar ile çalışmalarımızı yürütmeye başlıyoruz.
Desteğe ihtiyacınız olan her anda ve çocuğunuzdaki gelişmeleri paylaşmak adına dönemsel toplantılar düzenliyoruz.